Det er viktig å vise de ansatte verdsettelse

På en arbeidsplass er det ofte mye arbeid og ikke mye tid til overs til å vise hverandre verdsettelse, fremfor alt er det sjefen som ofte svikter når det gjelder å ta hensyn til de ansattes arbeidsinnsats. Det er nettopp derfor de er gjennomtenkte firmagaver. Sjekk gjerne ut Nettkompaniets firmagaver.as. Alle som jobber i en stor bedrift har nok på et tidspunkt følt seg litt lite verdsatt av sin arbeidsgiver eller leder, og det er nettopp derfor det er så utrolig viktig for bedriftsledelsen å vise sine ansatte nettopp verdsettelse.

Finnes det dårlige firmagaver?

Det er de som mener at visse reklameprodukter som "luksuspennen" med firmalogo er en av de minst verdsatte gaver en ansatt kan motta. Det kan selvfølgelig være smart med give aways, men invester da i ting som personen selv kan bruke, hjemme eller på jobb. En firmagave er en viktig gest og kan gi ansatte høyere lojalitet, større verdsettelse og høyere arbeidsmoral overfor sin arbeidsgiver. Så når det gjelder å velge en flott gave – velg med omhu!

Like for alle?

Det er viktig å ikke gjøre forskjell på ansatte og gi dem gaver som er forskjellige, selv om verdien kan være den samme. Det beste er å finne noe som passer alle, eller å investere i et gavekort med en viss sum. Bare se om det er regler for hvor mye en gave kan koste per ansatt.

2 Mar 2022