Healing på Bali

Mange tenker på Bali når de hører ordet healing, og det er kanskje ikke så rart siden filmen Eat, Pray Love gjorde den indonesiske øya verdenskjent.  Det er filmstjernen Julia Roberts som spiller i filmen, og på Bali finner hun både spirituell veiledning – og den store kjærligheten.

Den dag i dag kan man fortsatt dra til Bali for å finne seg selv, eller få hjelp av profesjonelle til å gå igjennom en healing-reise. Hvor dypt man ønsker å gå, er helt opp til en selv.

Ubud – hjertet av Bali

I Ubud, som mange kaller hjertet av Bali, er det stedet som tilbyr flest spirituelle retreats. Hvis du velger et retreat så vil du få overnatting, mat og meditasjon inkludert i prisen. Du kan forvente en deilig lukt av røkelse, men hvis du ønsker snus – så må du ta den med selv, da de ikke selger dette her. Du kan bestille snus hjem på snushjem.no.

Du kan derimot forvente fantastiske drinker laget på lokale urter, som visstnok skal ha helbredende krefter. Mange kommer nemlig til Bali for alternativ medisin, og for å spise seg friske. Og hvis du blir lei av maten der du bor, så byr Ubud på utallige restauranter som serverer alt fra pizza til pad thai.

Ikke glem yoga

Når du først er på Bali så må du for all del ikke glemme yoga. Det er mange fantastiske yoga-sentre over hele øya, men det er Ubud som har de aller beste timene – også for deg som er nybegynner.

2 Aug 2023